top of page
DSC_2036.jpg

Over mij

Mijn kinderjaren waren niet makkelijk. Ik heb geen leuke jeugd gehad. Er zat veel misbruik in de familie.

Ik heb vaak op mijn jongste zus en broertje gepast en heel veel 'gezorgd', terwijl dit niet mijn taak was.

Mijn rugzak zat behoorlijk vol.

Na 25 jaar in de bakkerij te hebben gewerkt met veel plezier, werd het tijd voor iets anders. Ik had inmiddels diverse cursussen gevolgd, nieuwe inzichten gekregen en al veel verwerkt en losgelaten. Iedere cursus, opleiding, workshop heeft me wel iets gebracht. Het lukte me aardig goed om steeds weer iets uit mijn rugzak te halen. Zelfs dingen die ik ver weg had gestopt.

 

Op 18 september 2018 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel en ging als energetisch behandelaar voor mens en dier aan de slag in mijn eigen praktijk. Het werd tijd om mijn ervaring en kennis te gaan delen. Ik ben geen therapeut maar een behandelaar.

Wil jij graag vooruit, iets verwerken? Is het tijd om het oude los te laten? Neem gerust contact met me op.

foto2liggend_edited.jpg
DSC_1981.jpg
STOELEN.jpeg

De Urim-code &
de Bron-code

In mijn praktijk werken we met twee energetische stoelen, de Urim-code en de Bron-code.

 

De Urim-code stoel is een energetische stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Een Licht-matrix is een elektromagnetisch veld van 'Levend Licht'. Deze stoel helpt je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen. Je krijgt inzicht in oude belastende patronen op fysiek en zielsniveau en je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Deze stoel stimuleert geestelijke en spirituele groei, en zorgt voor diepe ontspanning van de spieren en het hele systeem.

Je trillingsfrequentie gaat omhoog.

 

De Bron-code stoel is speciaal afgestemd op mijn trillingsniveau door Monique Timmers. Deze stoel helpt met het opheffen van blokkades uit vorige levens, blokkades in je familielijnen of blokkades in je dagelijks leven. Ook helpt deze stoel de verbinding tussen hart en ziel te herstellen.

Tijdens een behandeling neem je plaats in de stoel en de Licht-matrix stelt zich volledig af op jou. Je krijgt dat aan energie wat je op dat moment nodig hebt en aankan. Een behandeling duurt 15 tot 20 minuten.

closeup-selective-focus-shot-cute-dandelion-flowering-plant.jpg

Verander de energie van de situatie
en de situatie verandert

- ACCESS BARS - 

Energetische behandeling
bij dieren

Dieren zijn heel gevoelig voor energie. Mensen en dieren lijken veel meer op elkaar dan dat we ons vaak realiseren. Een dier kan net als een mens emoties ervaren. 

 

Door stress, pijn of trauma kan het energieveld ontregeld raken. Een energetische behandeling kan dan een bijdrage leveren aan het herstel.

 

Vaak behandel ik dieren in eerste instantie op afstand. Eigen omgeving geeft vaak meer rust. Energetisch behandelen is werken met energie. Ik stem me af en ga invoelen wat het dier nodig heeft. Het kan zijn dat ik tijdens de behandeling boodschappen ontvang. Denk hierbij aan wat op dat moment belangrijk is voor het dier. 

Mocht een behandeling op afstand niet voldoende zijn dan is een afspraak op locatie of in mijn praktijk mogelijk. 

 

Ik behandel o.a. paarden, honden, katten en vogels. 

DSC_1824.jpg
bottom of page