top of page

Talking to the Chakra's

Talking to the Chakra's (TTC) is een behandeling waarbij ik werk met Cosmische energie. TTC zorgt voor het in balans brengen van alle chakra's. Onbalans kan leiden tot klachten. Alle chakra's staan in verbinding met onze organen en hormonen. 

 

Tijdens een TTC behandeling lig je op je buik op de massagetafel. We werken op de zeven hoofdchakra's. Deze lopen verticaal over de wervelkolom. We starten met de wortelchakra, gelegen aan de basis van de ruggengraat en werken zo omhoog tot aan de kruinchakra (op de kruin van het hoofd). Ik gebruik een zachte aanraking om de energie te activeren en blokkades op te heffen. 

Deze behandeling is over de kleding heen en geschikt voor elke leeftijd. De energie is liefdevol en zacht en is daarom ook zeer geschikt voor kinderen. Afhankelijk van de leeftijd, werken we dan met een (kortdurende) behandeling aan klachten zoals slaapproblemen (huilbaby's), woede uitbarstingen, onrust, reflux. Er zal snel verbetering merkbaar zijn.

CJAK-01.png
foto3 liggend.jpg
image2.jpeg
DSC_1877.jpg

Kundalini activatie

Een Kundalini activatie brengt je terug naar je kern. Kundalini energie is je levensenergie, je wordt ermee geboren. Kennis van de Kundalini bestaat al sinds mensenheugenis. In het Sanskriet betekent Kundalini 'opgerolde slang'. Met 'opgerolde slang' wordt de slapende spirituele energie aan de basis van de ruggengraat bedoeld.

 

Tijdens een Kundalini ontwaking lig je op je rug op een mat. De behandeling is over de kleding heen. Ik stem me af op jou, activeer de Kundalini-energie en voel welke plekken behandeld mogen worden. Kundalini-energie gaat vanaf de basis van de rug (wortelchakra) via de wervelkolom omhoog naar het hoofd (kruinchakra) en weer terug naar de wortelchakra.

Een Kundalini activatie helpt om beter te aarden en blokkades op te ruimen. Geeft kracht en energie en een boost aan je persoonlijke ontwikkeling. Het vermindert fysieke klachten en laat je weer herinneren wie je bent.

In mijn praktijk is een Kundalini activatie mogelijk 1 op 1 óf in groepsverband. Informeer naar de mogelijkheden.

Access Bars

The Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd. Door een zachte aanraking worden alle oude gedachten, gevoelens en emoties, die je hebt opgeslagen en geen bijdrage meer leveren, losgelaten.

Voor wie? Voor iedereen. Bijvoorbeeld bij een laag zelfbeeld, stress. burn-out, paniek- en angstaanvallen. Chronische pijn, diabetes, reumatische pijn, slaapproblemen, rust in je hoofd.

bottom of page